00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

לצ`ו בטטה + חציל.

 

לצ'ו (ירקות מאודים)

בצל.

בטטה אחת מרוככת קמעה.

פלפלים (שמופיעים אצלי כמעט בכל תבשיל, יען בעלי אוהבת קבוצה מצומצמת של ירקות, כך שאני משתמשת שוב ושוב באותם חומרי גלם)

קישוא קטן (במיעוט מוחלט, שוב, כיון שבעלי לא אוהב קישואים)

עגבניות.

במקור, הלצ'ו הזה הולך עם חציל קטן. אבל בעלי החרים גם אותו... אז בגדתי בו ודבקתי בבעלי. (במקור- חציל ובטטה שוים בגודלם בערך,וכל השאר רק תוספות)

קצת רסק עגבניות לתיבול ואיחוד.

מלח, פלפל.

 

אופן ההכנה:

מטגנים בצל קצוץ, כשהוא זהוב מוסיפים לו את שאר הירקות, כשהם כמעט רכים, מוסיפים את קוביות הבטטה. לאחר מכן מוסיפים קוביות עגבניות, ממשיכים לאדות עד שגם הן מתרככות, מוסיפים רסק עגבניות ותיבול לפי הטעם.

מוגש יפה ליד פחמימות כמו אורז/קוסקוס/בורגול וכדו'.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת