00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

אנטריקוט בסילאן סויה

11/07/2011

כשזה טעים אז זה טעים:

 

3-4 נתחים של 250 גרם אנטריקוט מיושן טוב.

למשרה:

4 כפות סילאן

2 כפות סויה 

חצי כפית פלפל שחור

4 שיני שום כתושות

חצי כוס יין אדום 

חצי כוס מרק בקר מכף אבקת מרק בקר אחת.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה.

את הסטייק משרים בפנים ליומיים לטעמים לאחר שעשינו להם יופי של מסז' ככה טוב טוב.

לאחר יומיים מוציאים מהמקרר,מרימים מהמשרה ונותנים לנוזלים לרדת מעט.

מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן וצולים לסגירת הבשר

לתנור על 160 מעלות לשעה ותתעלפו על זה.

תזהרו מהאנשים שאוכלים את זה שלא ינשכו אתכם אח"כ -אני לא אחראי!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת