00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לזניה אינגליש קייק

 

     

          

 

כמו המוסקה גם הלזניה עשוייה שכבות ודורשת הכנה מוקדמת של מספר מרכיבים עד להשלמת המנה כולה.

המרכיבים :

דפי לזניה

בשר טחון מטוגן עם בצל ומתובל.

תערובת גבינות מתובלת:  ערבבתי גבינה לבנה וקוטג' 3% והוספתי אבקת מרק בצל.

רסק עגבניות טריות מבושל ומטובל. (לא מתפשרת על רסק או עגבניות מקופסא)

תערובת גבינות צהובות מגוררת או בפרוסות. ( השתמשתי הפעם בצ'דר.)

כאשר כל המרכיבים מוכנים מלאכת ההרכבה פשוטה ומהירה. 

 

 
 
בשלב ראשון עורכים את דפי הלזניה בתחתית התבנית. אני השתמשתי הפעם באינגליש קייק.
תערובת הבשר, תערובת הגבינות ורסק העגבניות כבר הוכנו מבעוד מועט.
 
1. מעל לדפי הלזניה שפכתי מנת רוטב עגבניות חם.
2.  שכבת בשר טחון מטוגן ומתובל היטיב. 
3. מעליו שוב דפי לזניה.
4. שוב שכבת רוטב.
5. שכבת גבינות- תערובת שהוכנה מראש.
6. שכבת דפי לזניה.
7. שכבת רוטב נדיבה וכיסוי בניר אלומניום. (כן אני יודעת שזה לא בריא...)
 
בשלב זה אני אופה את הלזניה 40-50 דקות.
 
לאחר האפיה מסירה את הניר, מכסה בשכבה נדיבה של תערובת גבינות צהובות או בפרוסות.
מכניסה להשחמה נוספת ומגישה...
 
אפשר לשמור במקרר ולחמם במנות. 
 
 
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת