00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פיצה-פסטה

 

או פיצפסטה, פיספסת, אולי פספיצה, אנא עארף? תקראו לזה איך שבא לכם.

מנה מהירה לילדים ומבוגרים כאחת, מזינה, מהירה  וטעימה.
בדיוק לימים שבא לכם פיצה ואין לכם חשק ללוש בצק ומצויין לניקוי המקרר מירקות
השוכבים בו  ללא שימוש.

 

 

פיצה-פסטה


2 חבילות פסטה האהובה עליכם





2 מיכלים רוטב עגבניות מוכן או רוטב עגבניות רגיל
1 בצל גדול
2 שיני שום קצוצות
1 כף שמן
1 פלפל ירוק כהה הקצוץ לגודל הרצוי לכם
מלח, פלפל לבן
1.5 כוס מרק ירקות  (ללא הירקות)
100 - 150 גר` גבינה צהובה מגוררת


*וכל הוספה שנראית לכם, כמו קבנוס או בשר טחון, זיתים שחורים, פטריות, אספרגוס, ארטישוק וכיוצא בזה


להכין את הפסטה לפי ההוראות. לסנן, להעביר לתבנית לזניה או כל תבנית מרובעת אחרת המתאימה לתנור.


 


לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

במחבת, לחמם את השמן. להוסיף אליו את התבלינים, בצל, שום ופלפל  ירוק.  לטגן-להקפיץ כ 4 דקות. להוסיף את רוטב העגבניות ואת המרק.
לבשל כ 2 דקות. להוריד מהאש.

לצקת את הרוטב לפסטה בהדרגה.
חצי מכמות הרוטב ולפזר מעל גבינה מגוררת.
להוסיף את שאר הרוטב, לפזר את שארית הגבינה ואת הירקות
ולאפות בתנור עד שהגבינה נמסה.

זהו, מוכן.


אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

52 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת