00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מוסקה במנות אישיות - סדנה מצולמת

מוסקה היא מאפה בשרי מפנק המשלב מגוון טעמים וניתן להכין אותו באופנים שונים.

הבקר בחרתי להכין אותו במנות אישיות כי רציתי לחדש את תבניות החרס שרכשתי זה מכבר...

את מכלול המרכיבים יש להכין מראש ואז להרכיב את המנות ולאפות. 

המרכיבים:

בשר טחון מטוגן עם בצל ומתובל

רסק עגבניות סמיך ומתובל- אני משתמשת ברוטב מבושל שאני מכינה  מראש מעגבניות טריות

פרוסות חצילים מטוגנים קלות על מחבט פסים

ביצה

מעט פירורי לחם

 

  

 

הכנתי את מכלול המוצרים ואת התבניות. טיגנתי את הבצל עם הבשר ותיבלתי. 

על מחבט פסים כבדה טיגנתי קלות את פרוסות החצילים. 

בתחתית התבנית הנחתי פרוסות חצילים

מעליהן  כמות נדיבה מתערובת הבשר הטחון .

השכבה הבאה היתה רוטב עגבניות טריות

 

שכבת חצילים נוספת. (זוכרים שהכלי היה נקי... ? )

 

שכבה אחרונה של רסק עגבניות 

 

 

המנות בדרך לתנור לאפייה ראשונה לפני הסרת הניר וההשחמה

 

 

אחרי 40 דקות הסרתי את ניר הכסף

שפכתי ביצה טרופה ומעט מאוד פירורי לחם והכנסתי להשחמה מהירה בחום גבוה.

 

הבן שלי חזר כרגע מהעבודה החגיגיה בעיצומה...

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת