44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לחם זעתר

בס"ד

 

מאפה לחם נהדר עם שמן זית וזעתר. אפשר למלות את המאפה בכל מיני מילוים, עגבניות מיובשות,זיתים וכו', אבל טעים מאוד גם ככה נקי כפי שמובא לפניכם.המאפה מעולה עם גבינות.

המתכון נלקח מאתר פסטו.

 

המצרכים:

1/2 קילו קמח

25 גרם שמרים או כף וחצי שמרים יבשים

3 כפות שמן

3 כפות סוכר

1 כף מלח

1 1/2 כוס מים פושרים

שמן זית

זעתר

 

אופן ההכנה:

 

- להכניס לקערה את הקמח,שמרים,שמן וסוכר ולערבב קלות.

- להוסיף את המלח ולערבב, להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה. הבצק צריך להיות רך ומעט דביק.

- להתפיח במשך שעה.

- לחלק את הבצק לשני חלקים שווים. לרדד כל חלק למלבן, למרוח בנדיבות על כל מלבן שמן זית ולזרות זעתר.

- לסגור את המלבן לרולדה ומעל למרוח שוב שמן זית וזעתר.

- לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות עד לקבלת צבע זהוב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת