00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סמבוסק - פריקסה

סמבוסק - פריקסה

חומרים:

לבצק:

קילו קמח

חצי כוס שמן

6 - כפות סוכר

כף מלח

2 - כפות שמרים יבשים

2 - כוסות מים פושרים (להוסיף את המים לפי הצורך)

אופן - הכנה:

לשים הכול לבצק אחיד ונוח ללישה , מתפיחים במקום חמים כשעה בערך עד

להכפלת הנפח

מילוי - פריקסה:

5 - תפוחי אדמה בינונים

5 - ביצים

3 - קופסאות טונה מסוננות קלות

אריסה (כמה שאוהבים)

מלח

זיתים מגולענים

אופן - הכנה:

לאחר שבשלנו את התפוחי אדמה והביצים , מקררים , קולפים וחותכים לקוביות

בינוניות

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב

אופן - הכנת הפריקסה:

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 20-25 כדורים ומניחים על נייר אפייה

משטחים כול כדור עם היד, מניחים במרכז את מילוי הפריקסה וסוגרים לסמבוסק

ברגע שכולם מוכנים מתחילים את הטיגון בשמן עמוק , מהראשונים

שהכנו....תהנווווו.....

אם אהבתם את המתכון תלחצו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת