66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קעריות פילו במילוי חזה עוף וירקות

בס"ד

בצק פילו אפוי ממולא במוקפץ, מתאים לפתיחת סעודה חגיגית או סתם בשביל פינוק בני הבית.


המצרכים:

1 חב' עלי פילו

2 חתיכות חזה עוף חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לגפרורים

1 בצל גדול חתוך לפרוסות

1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות

2 כפות סויה

1 כף טריאקי

1 כף צי'לי חריף מתוק


אופן ההכנה:

- לפרוס עלה פילו ולמרוח עליו מעט שמן, להניח עלה נוסף ושוב לשמן ועלה נוסף ואז לחלק את העלים ל- 6 ולהניח בתבנית מאפינס. חוזרים על הפעולה עם כל העלים.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות  ל-10 דקות בערך עד שהעלים מזהיבים. להוציא ולקרר.

- במחבת/ווק לשים שמן ולטגן את חתיכות העוף עד שמשנות את צבען ללבן. להוציא לקערה.

- למחבת להוסיף את הירקות ולטגן עד שהן מתרככות. להוסיף אליהן את החזה ולתבל. לערבב עוד מספר דקות עד שלא נשארים נוזלים.לקרר מעט.

-  להניח 1-2 כפות מהמלית בתוך כל קערית פילו ולהגיש.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת