00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סטייק הליבוט על מצע תרד עם ענבים אדומים

 

 

אסור לזרוק כלום. אני תמיד אומרת שאפשר  לסחוט עוד הנאה גם מפרי מצוקמק. ולראייה.   אני גם תמיד אומרת שהדמיון במטבח הוא MUST .

נשארו לי עלי תרד, ככה על הגבול וכמה ענבים אדומים שעוד מעט קט ויהפכו לצימוקים וזה מה שיצר שרביטי  . 



                         לפני האפיה





סטייק הליבוט על מצע תרד עם ענבים ברוטב יין


4 סטייקים  דג הליבוט
1 כפית מלח
1 כף אבקת חרדל
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות דבש
3 כפיות שמן זית
חבילה עלי תרד
4 שיני שום קפואות
1 כוס ענבים אדומים
1/2 כוס יין אדום יבש


לערבב מלח, אבקת חרדל ופלפל שחור. לערבב דבש ו - 2 שיני שום ולמסג` את התערובת  בסטייקים.  לפזר מעל את תערובת התבלינים.

 

                                                         

 



במחבת, לחמם 2 כפיות שמן זית. להשחים את הסטייקים משני הצדדים.


לחמם תנור לחום של 180 מעלות. לערבב עלי תרד עם שיני השום הנותרות ו- 1 כפית שמן זית ולהניח את התערובת על תבנית אפיה.

להניח את הדג על מצע עלי התרד.  לכסות עם נייר אלומיניום ולאפות
כ   10-15 דקות.






באותו מחבת , להקפיץ את הענבים על אש קטנה, להוסיף את היין ולהביא לרתיחה. לצמצם נוזלים לחצי.

להגיש את הדג עם הרוטב (לא חובה). לקשט עם מספר ענבים או פרי אחר החתוך לקוביות קטנות.


בתיאבון

אלינוער






 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת