66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טירמיסו

בס"ד

 

טירמיסו היא עוגת גבינה איטלקית קלאסית.מעדן לחיך והבעיה איתה - מלבד כמות השומנים - שאי אפשר להפסיק לאכול אותה.

 

המצרכים:

לסירופ:

1 כוס מים

1/2 כוס סוכר

4 כפיות אבקת נס קפה

3 כפות ברנדי משובח (ויתרתי עליו)

 

לעוגה:

200 גרם בישקוטים

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס סוכר

3 גביעים גבינת נפוליאון 30% בטעם טבעי

 

לקישוט:

קקאו משובח

תבנית מלבנית או עגולה בקוטר 26 ס"מ.

 

אופן ההכנה:

- לסירופ - שמים בסיר את כל החומרים לסירופ ,מלבד הברנדי,ומביאים לרתיחה.מצננים ומוסיפים את הברנדי.

- טובלים בסירופ את הבישקוטים ומניחים בתבנית אחד ליד השני.

- בקערה מקציפים את השמנת עם מחצית מכמות הסוכר עד לקבלת קצף יציב ומניחים בצד.

- בקערה נפרדת מקציפים את הגבינה עם יתרת הסוכר כ- 7 דקות לפחות עד לקבלת תערובת אוורירית.

- מקפלים את קצף השמנת אל תערובת הגבינות.

-מורחים מחצית מקרם הגבינה על הבישקוטים.מניחים מעליה שכבת בישקוטים נוספת טבולה בסירופ ומורחים מעליהם את המחצית השניה של הקרם ומעבירים ללילה למקרר.

- לפני ההגשה בוזקים אבקת קקאו ומגישים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת