00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

קרפצ`יו סלק

אני בזמן האחרון רואה המון קרפצ'יו בהמון בלוגים,כיוון שלא היה לי בשר,החלטתי ללכת על קרפצ'יו סלק.

טעים,חלבי וכיפי לימי קיץ שכאלה.

מצרכים:

4 סלקים

חצי קילו מלח גס

גביע יוגורט 3 אחוז

שום כתוש

גבינה צהובה מגוררת

שמן זית איכותי

חומץ בן יין לזילוף.

אופן ההכנה:

על תבנית עם נייר כסף מפזרים  2 פסים של מלח גס ברוחב של 10 ס"מ.

על המלח מניחים את הסלקים כמו שהם.

את התנור שמים על מקסימום וטורבו לשעה.

לאחר כשעה בודקים עם מזלג אם הם רכים ומוציאים אותם מהתנור.

מקלפים ופורסים פרוסות דקות,מסדרים על צלחת.

מזליפים שמן זית בעל טעם מחוזק.

את היוגורט מערבבים עם השום הכתוש ומזליפים.

מפזרים גבינה צהובה מעל.

לאחר מכן מזליפים כמה טיפות חומץ בשביל החומץ. 

זה ממש מקפיץ את הטעמים בפה - ממש תענוג מיוחד.

 

המתכון נלקח מרשימת המתכונים של השף אורן וייס מהרשומה של זיתא

והנה גם איך שזה נראה שם,אני פשוט השתמשתי במה שהיה בבית.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת