00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פשטידת ברוקולי מצויינת הכי קלה בעולם

 

כשאני צריכה להכין פשטידה מצויינת ומהירה מאד, אני אוהבת להכין את זו. זו פשטידה שהתוודעתי אליה בשנה האחרונה. אכלתי אותה בארוע משפחתי ומיד ניגשתי למארחת לקחת מתכון. פשוט פשטידה נהדרת. גם חגיגית , גם קלה להכנה וברור- סופר טעימה.

אז הנה היא לפניכם- פשטידת ברוקולי- מומלצת בחום רב!

פשטידת ברוקולי מצויינת

המצרכים:

1 שקית ברוקולי קפואה - לא משנה של איזו חברה

4 ביצים

2 שמנת מתוקה

31/2 כפות אבקת מרק פטריות

פלפל ,מלח

חופן גבינה צהובה מגורדת

חופן פירורי לחם

אופן ההכנה:

משמנים פיירקס מרובע או תבנית חד פעמית מלבנית קטנה

מרתיחים את הברוקולי כחמש  דקות ומסננים

בקערה טורפים היטב את הביצים במזלג. מוסיפים את השמנת וממשיכים לטרוף עם מזלג או באמצעות מטרפה ידנית.

מוסיפים מלח ופלפל, אבקת מרק וגבינה צהובה מגוררת.

על התבנית מפזרים את הברוקולי המסונן כך שיכסה את כל התבנית כולה. מעליו שופכים את הבלילה. ומעל הבלילה מפזרים את פירורי הלחם.

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה מעט.

חמש דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש מ-ע-ד-ן!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת