00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סברינה בסגנון אחר

סברינה בסגנון אחר

חומרים:

 החומרים לכ-20 סברינות אישיות: 

420 גרם קמח (3 כוסות ) 

2  שקיות אבקת אפיה 

2 יוגורט 

5 ביצים 

200 גרם סוכר (כוס) 

2 כפיות סוכר וניל

 לסירופ: 

3 וחצי כוסות מים 

300 גרם סוכר (כוס וחצי) 

4 כפות תמצית רום 

5 כפות מי ורדים 

5 כפות סירופ מייפל  

 לקצפת: 

500 מ"ל שמנת 

2- כפות סוכר 

חבילת אינסטנט פודינג שוקולד מריר

לקישוט : דובדבנים  

 אופן ההכנה: 

1) מערבבים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה. למלא תבניות אישיות

משומנות במרגרינה כ- 3/4 מהגובה. (לא עד הסוף , הסברינה טופחת). 

2) אופים בתנור שחומם מראש  20 דקות ב- 180 מעלות. 

3) מוציאים את הסברינות מתבניות האפיה, כשהן הפוכות - הצד הרחב כלפי

מטה. 

אופן הכנת הסירופ: 

1) להרתיח את מצרכי הסירופ יחד, להנמיך את האש ולהסמיך מעט את הרוטב. 

2) כאשר עוגת הסברינה מוכנה ועדיין חמה, יוצקים עם כף את הרוטב מעל

הסברינה 


כף אחר כף עד שהרוטב נספג היטב

בעוגה מקציפים את השמנת המתוקה עם

הסוכר ומזליפים מעט אל תוך הסברינה

ומעל. 

מוסיפים דובדבן לקישוט.....תהנו....  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת