00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

כרוב - מאודה

כרוב - מאודה

חומרים:

 1 כרוב חתוך לרצועות 

1 בצל קצוץ

1 שן שום

1 קופסאת רסק עגבניות

1 כפית אבקת מרק

2 כפות קטשופ

פפריקה

פלפל

שמן

אופן - הכנה:

 בסיר גדול מטגנים בצל ושום בשמן עד להזהבה

מוסיפים את רצועות הכרוב ומערבבים היטב בבצל.

מערבבים רסק עגבניות במעט מים, מוסיפים את אבקת המרק, פלפל פפריקה

ומלח ושופכים לתערובת הכרוב

מערבבים ומוודאים שהכרוב מכוסה לחלוטין (אם יש צורך להוסיף מעט מים

מוסיפים).

מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 3 שעות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת