44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה ברוטב אדום

בס"ד

 

במקור הקובה האדומה מבושלת עם סלק והיא ממש מעדן, הבעיה שאצלי לא אהבו את הרוטב הזה, וכיוון שקובה אצלנו זה ממש אהבה של הילדים היי'תי חיבת למצוא פתרון לכך. עירבבתי תבלינים והכנתי רוטב אדום ולתוכו זרקתי את הקובות והתוצאות לפניכם.

 

 

המצרכים לקובות:

 

2 כוסות סולת

קורט מלח

1 כוס מים (בערך)

 

המצרכים למילוי:

250 גרם בשר טחון

1/2 חב' פטרוזיליה

1 בצל מגורד

מלח,פלפל שחור

1 כפית בהרט

 

המצרכים לרוטב:

2 כפות רסק עגבניות

5 שיני שום כתושות

 1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

מלח

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- לערבב את כל חומרי המילוי ולהשהות לחצי שעה לספיגת טעמים.

- בקערה לשים את הסולת והמלח ולהוסיף את המים לאט תוך כדי לישה עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה.

- ליצור מן הבצק כדורים ולמלות כל אחד מהם בתערובת הבשר.

- בסיר רחב להניח את כל חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה. כשרותח לזרוק פנימה את הקובות ולבשל שעה.

- במקרה ונשאר מהמילוי להכין כדורים ולזרוק לרוטב גם כן.

- להגיש עם אורז לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת