00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

מפרום

מפרום

חומרים:

 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לחצי וכל חצי חתוך כמעט עד הקצה ליצירת

כיס 

מצרכים לקציצות:

1/2 ק"ג בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

1 שן שום כתוש

מלח

פלפל

תבלין לקציצות

1 צלחת עם 2 ביצים טרופות וכף רסק עגבניות ומלח מעורבבת

1 צלחת עם קמח

אופן - הכנה:

מערבבים את כל תערובת הקציצות ומשאירים לעמוד קצת לספוג טעמים

ממלאים כל כיס תפוח אדמה במלית התערובת (לא יותר מדי כדי לא לקרוע

את הכיס)

טובלים את הקציצה בקמח מכל הצדדים ומעבירים לצלחת הביצה והרסק ואז

לטגן בשמן חם מכל הכיוונים עד לגוון זהבהב

להוציא ולהניח על מגבת נייר.

בסיר גדול קוצצים עגבניות פרוסות של תפוחי אדמה ואם רוצים גם גזר, 2

כפות רסק עגבניות, מלח פפריקה ועלי סלרי ומטגנים מעט מעבירים את קציצות

המפרום לסיר מוסיפים מים מתקנים תיבול ומבשלים על אש בינונית במשך 45

דקות -שעה עד שמתרכך.....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת