00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

עוגת שוקולד ופירורים.

העוגה, מחליפה ומשדרגת את עוגת הסנדויץ! ולא צריך להקציף או לרדד,

 

 

 

עוגת שוקולד פירורים. (מקור, מאיזה ספר דרך גיסתי)

הקרם:

 300 גרם שוקולד מריר

2 כוסות סוכר

3/4 כוס מים

קצת רום

 

ממיסים הכל בסיר.

מכבים את האש, ומוסיפים

150 גרם מרגרינה.

מערבבים היטב, ואז מוסיפים

3 חלבונים+5 ביצים, מקושקשות היטב.

מיד מערבבים היטב. כדי שלא יהיו גושים.  כדאי להוסיף את הביצים כשהקרם לא הכי רותח. אולי אפילו ממש לפני ששופכים את הקרם אל התבנית.

 

הבצק:

במיקסר: (לא חובה מיקסר, אם מכינים עם הידיים, יהיה קל יותר לחתוך את המרגרינה לקוביות מאוד קטנות ורק אז להתחיל)

4.5 כוסות קמח

150 גרם מרגרינה חתוכה

2 כפות סוכר

1.5 כפיות אבקת אפיה

3 חלמונים.

2 כפות מים.

מתקבלים פירורים.

 

2/3 שוטחים בתבנית חד פעמית גדולה (כמעט בגודל של תבנית תנור)

מחזקים/מדביקים עם כף היד עד שתתקבל תחתית לעוגה.

מעל, שופכים את הקרם.

ומעל, מפזרים את 1/3 הפירורים הנותר.

 

מכניסים לתנור בחום בינוני, בודקים בשיטת הקיסם שהכל יבש. (בערך כ40 דק' אפיה)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת