00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

מוסקה - חצילים

מוסקה - חצילים

חומרים:

חציל גדול מאד או 2 חצילים בינוניים

חצי קילו - בשר טחון

1 - בצל קצוץ

2 - ביצים

מעט שמן

2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות

חופן פטרוזיליה קצוצה.

אופן - הכנה:

חותכים חציל/ים לפרוסות.

מפזרים עליהם קצת מלח.

משהים כחצי שעה. מנגבים. מטגנים.

אני לא מטגנת אלא מברישה בשמן את פרוסות חציל ואופה בתנור.

בזמן שהחציל נאפה, מטגנים בצל מוסיפים בשר טחון + מלח + פלפל.

לערבב היטב.לטגן את התערובת במחבת עם מעט שמן ולפורר אותה בזמן טיגון

עם כף עץ.

לקרר התערובת. להוסיף את הפטרוזיליה.

לאחר כרבע שעה לאחר שהתערובת התקררה להוסיף 1-2 ביצים וכף/קופסה

קטנה של רסק עגבניות. אפשר להוסיף כף אבקת מרק בטעם עוף (לא הכרחי).

עכשיו לוקחים תבנית ומשמנים אותה היטב.מסדרים פרוסות החציל בתחתית. 

על זה משטחים חצי מתערובת הבשר.

חוזרים על שלב הראשון,עוד פעם חצילים,משטחים את יתרת הבשר.

מסיימים בשכבה של חצילים. מעל הכל שופכים קופסה של רסק עגבניות מדוללת

במים. שיהיה סמיך אך לא יותר מדי. אופים חצי שעה בתנור מקררים מעט לפני

ההגשה. פורסים ומגישים מלקקים את האצבעות…...תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת