22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

זיוה צהובה-בולגרית

זיוה צהובה-בולגרית

בתור חולת בצקים מושבעת, זה היה רק עניין של זמן עד שאנסה את מזלי בהכנת זיווה. המאפה הזה הרבה יותר פשוט להכנה ממה שזה נראה ומכיל בדיוק את מה ששמו מעיד שיש בו.

החומרים(ל-2 זיוות):

יריעת בצק עלים מופשרת בגודל 20*30

1/2 כוס גבינה בולגרית מגוררת

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

פלפל שחור

1 ביצה טרופה להברשה

שומשום לזרייה

 

אופן ההכנה:

  1. משטחים את הבצק וחוצים אותו כך שייווצרו שתי רצועות בצק עבות (10*30).
  2. מערבבים יחד את שתי הגבינות ומוסיפים פלפל שחור.
  3. בכל רצועה, משאירים פס דק ריק ולאחר מכן מפזרים חצי מתערובת הגבינות לאורך הפס.
  4. מגלגלים כך שייווצר "נקניק" בצק וסוגרים היטב את הקצוות.
  5. מסדרים את ה"נקניק" לצורת חצי עיגול או שבלול.
  6. מורחים בביצה ומפזרים את השומשום.
  7. אופים ב-170 מעלות כ-50 דקות, עד שהבצק שחום מלמעלה.
  8. מגישים עם עגבנייה מגורדת וביצה קשה.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת