66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רביולי במילוי גבינות

בס"ד

רביולי מעולה במילוי של גבינות. ניתן למלות בכל דבר שאוהבים בטטות וגבינות,ברוקולי ושמנת וכו'. או אפילו אפשר להכין אותו במילוי בשרי או צמחוני. בכל מילוי או צורה שהוא יהיה זה נחטף מהר.

המצרכים לבצק: (כ- 30 יחידות)

2 כוסות קמח

2 ביצים

קורט מלח

מים כמה שנכנס

 

המצרכים למילוי:

1 קופ' גבינה לבנה 5%

100 גרם גבינה מלוחה מגורדת

50 גרם גבינה צהובה מגורדת

מלח

 

אופן הכנה:

- לשים בקערה את הקמח,ביצים ומלח ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת המים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.

- בקערית קטנה לערבב את כל המצרכים של המלית.

- לרדד מהבצק עלה דק. להניח על מחצית מהעלה תלוליות מהמילוי ולכסות במחצית השניה של העלה.

- להדק היטב מסביב לכל תלולית ולקרוץ עיגולים.

- משלב זה אפשר להקפיא את הרביולי.

- להרתיח בסיר 2 ליטר מים עם כף מלח. כשהמים רותחים להחליק את הרביולי פנימה ולבשל כרבע שעה עד שהם צפים ומבושלים.

- חשוב מאוד לא להעמיס רביולי על הסיר. להכניס בין 7-8 רביולי פנימה(תלוי בגודל הסיר) ואת היתרה להקפיא עד לשימוש בהם.

- ניתן להגיש עם רוטב אלפרדו או כל רוטב אחר ואפילו לאכול אותם ככה ללא רוטב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת