00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

עוגיות שוקולד סלעים

               

 

                                   לעוגיות אלו שמות רבים - העוגיות המושלגות, עוגיות רעידת אדמה, עוגיות שוקולד סלעים...

                                   לא משנה איך קוראים להן - הן קלות להכנה וטעימות!

                             עוד מתכון שלמדתי בקורס האפייה...שווה לנסות תהנו, יוכי

 

עוגיות שוקולד סלעים / קורס אפייה עם הקונדיטור שמשון שמש/יוכי68

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

150 גרם שוקולד מריר

70 גרם סוכר

15 סמ"ק שמן (כף)

120 גרם קמח

2 ביצים

5 גרם א. אפייה

צלוחית עם א. סוכר

 

אופן ההכנה

~~~~~~~~~~~~~~~~

ממיסים את השוקולד על בן מארי (אמבט מים חמים).

מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים עד לקבלת אחידות.

מורידים מהאש ומקררים היטב. מוסיפים את הביצים בערבוב מהיר, מוסיפים

את הקמח יחד עם אבקת האפייה בתנועות עטיפה.

מכסים את הכלי בניילון נצמד ומחוררים כמה חורים קטנים.

מכניסים למקרר למשך כחצי שעה (מומלץ יותר), עד שניתן לגלגל ביד לכדורים קטנים.

מכדררים לכדורים קטנים בקוטר של 1.5 ס"מ מגלגלים בתוך אבקת הסוכר ומניחים במרווחים לא

גדולים מידי על נייר אפייה בתבנית.

אופים בחום של 180 מעלות למשך כ 10 דקות - לא יותר ! להיצמד לשעון!

 

חשוב! אין להוציא את העוגיות מהתבנית בעודן חמות - לחכות לקירור מלא ואז להעביר לקופסה!

תהנו, יוכי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת