00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Um Um Um בלוג

ברוקלין, ניו יורק - Grimaldi`s Pizza and Best Ice cream in NYC?

כל ביקור בניו יורק מצריך גיחה לברוקלין. מהבחינה הקולינרית, טוענים, בין היתר, שבברוקלין אפשר למצוא את הפיצה ואת הגלידה הטובות בניו יורק. הן אפילו במרחק 2 דקות הליכה זו מזו. הגענו מוקדם, לארוחת בוקר קלה... בערב חיכתה לנו ארוחה רצינית הרבה יותר בברוקלין (חלקכם יכולים לנחש. השאר יגלו בקרוב) וחיכינו מעט לפתיחת המקום. הפיצריה Grimaldi's עוד מכינה פיצה בתנור לבנים של פעם והיא מדורגת בשנים האחרונות כפיצה הטובה ביותר בניו יורק על ידי זאגאט ונבחרה לאחת מחמש הפיצות הטובות ביותר במדינה על ידי Food Network. הגענו עם ציפיות. כיון שהגענו כל כך מוקדם, אפילו לא היינו צריכים לחכות בתור, איך שהמקום נפתח נכנסנו והתיישבנו, בתמימות, כאילו לא קרה כלום - בפיצריה המפורסמת הזו.

אי אפשר להזמין שם משולשים - אז הזמנו את הפיצה הקטנה ביותר, 6 משולשים (Small Regular Pizza - 12$) שמכילה מוצרלה טרייה שמכינים במקום, עגבניה מרוסקת ובזיליקום טרי, ועל כך הוספנו פפרוני (2$). התחלנו לרייר מריח הפיצות שהתחילו לצאת לשולחנות סביב. אחרי שפיתחנו מספיק ציפיות הגיעה גם שלנו - לוהטת ומפתה כל כך ששכחתי לחלוטין מהמצלמה - ובואו נודה בזה, לפעמים יש דברים יותר חשובים מלצלם. כמו לטעום את הפיצה הטובה בניו יורק כשהיא לוהטת.

היא היתה נפלאה, הגבינה הייתה נמסה ועדינה והעגבניות היו עם טעם מאוד טהור ובלי הרבה משחקים או הסוואות. הבצק היה דק ובקצוותיו הרגישו את העישון מתנור הלבנים. אין ספק - בביסים הראשונים היא יאמי. בהמשך הגבינה נעשתה קצת קשה די מהר, אבל לא התקשנו לגמור אותה. אם היא הטובה בניו יורק? קטונתי. אבל בהחלט טעימה וקצת שונה מבדרך כלל.

Grimaldi's, 19 Old Fulton Street, Brooklyn, New York

 

אחרי חוויה מוצלחת בפיצריה, מה יתאים יותר מאשר קצת ג'לטו? ואם זו במקרה גם הגלידה הטובה ביותר בניו יורק, זה לא שידוך מגן עדן? אז גם ל Brooklyn Ice Cream Factory יש דירוגים. הגלידריה הזו קיבלה את הטייטל הנכסף "הגלידה הטובה בניו יורק" על ידי The Sunday Times ועל ידי New York City for Dummies. מה אגיד ומה אומר? Dummies, indeed!

המקום מגיש רק שמונה טעמים, מה שלא היה מטריד אותי בכלל אם הם היו טובים. הטעמים המשעממים, המתוקים והרגילים שהייתם מצפים מאמריקאי שלא יודע יותר טוב - שוקולד, וניל, תות, וניל פצפוצים, שוקולד פצפוצים... כמה משעמם אפשר להיות? בגלידה אריה בדרך לחוף הים בהרצליה, אי שם בשנות התשעים, היה יותר מעניין. ומילא מבחר הטעמים המצחיק - לו היו מבוצעים טוב - דיינו. אבל מדובר בגוש בטון קפוא, בטמפרטורה נמוכה מדי כמובן, עם טעם שלא עולה על הגלידה פיסטוק-מוקה-שוקולד שהגיעה פעם בקרטונים. רק יותר דחוס. לפני שהבנו מול מה אנו עומדים הזמנו את הגביע - שני כדורים ב 6$. קפה וחמאת פקאן (ניסיתי לבחור את ה"מעניינים" ביותר) היו כמתואר, 80% מהכדור העליון נזרקו לפח עקב גודל הזוי ונסיון להגיע לטעם הבא. בהמשך גם הוא הצטרף לחברו. התיאור של הגלידה הזו בוויקיפדיה הוא "Creamy-yet-light rich ice cream". הצחיקו אותי 

אז נסיים בטיפ למשתמש: אם זו הגלידה הטובה ביותר שיש לניו יורק להציע לנו - אז א. כשאתם שם תדבקו בטעמים המגוונים של בן אנד ג'רי.

ב. לבעלים של וניליה - טוסו, טוסו לשם! אתם מגיעים לואקום של ממש.

Brooklyn Ice Cream FactoryThe Corner of Old Fulton and Water Street, Brooklyn, New York 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tumor Suppressor אלא אם צויין אחרת