00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

נתחי עוף וירקות

 

 

נתחי עוף בקאשיו

מנה טעימה  ומרשימה והעיקר לא מסובכת.

ניתן גם  להגיש עם פירה,אורז,קוסקוס

חומרים:(הערות שלי בסוגריים)

1 עוף מחולק לחתכים בינונים(אני השתמשתי בכרעיים,שוקיים וחזה עוף

בערך 6-7 חלקים)

1 בצל בינוני חתוך לקוביות

3 גבעולי סלרי פרוסים דק

1 גזר חתוך לטבעות

1 כוס אפונה ירוקה

1/4 כוס שמן או מעט פחות

מלח,פלפל,

1 כפית בהרת לבישול

מעט אבקת מרק עוף(אני השתמשתי בתבלין חוואג' למרק)

1 כף קורנפלור

50 גרם אגוזי קאשוי קלויים במלח

(ניתן להוסיף לתבשיל: גמבה,תירס ..)

הכנה:

מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את נתחי העוף  עד שהם משנים את צבעם

מוציאים את העוף לקערה ומוסיפים את הבצל,הסלרי והגזר

מטגנים עד שהבצל שקוף.

מחזירים את העוף לסיר מוסיפים 1  1/2 כוסות  מים

מתבלינים מוסיפים אפונה.(אני הוספתי גם תירס קפוא)

מרתיחים על אש גבוהה

מנמיכים להבה ומבשלים כ40 דקות.(לבדוק מדי פעם את התבשיל אם המים לא התיבשו)

מדללים את הקורנפלור ברבע כוס מים

מערבבים ומוסיפים לעוף המוכן

מרתיחים דקה שתיים ומכבים להבה.

מעבירים לקערת הגשה ומפזרים קאשיו.

בהצלחה.

מקור:השף עופר מועלם-אחוזת גן.

 שבוע הספר בפתח:

איך בני המתבגר התחיל לקרוא-המלצה

על סידרת ספרים לילדים ולנוער:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2030810&r=1

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת