00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

סדנה להכנת עגבניות ממולאות

 

 

כשאני מבשלת ובעיקר בכמות גדולה אני תמיד מעדיפה להכן מבעוד מועד ולא לבשל מאכלים שדורשים הגשה מיידית.

כך גם בכל שקשור לממולאים לעומת שניצל וצ'יפס.

הכנת הממולאים היא חוויה מהנה עבורי והתוצאה מצדיקה את מלאכת ההרכבה. 

 

המתכון:

עגבניות גדולות  - עדיף אשכולות

בשר טחון

בצל קצוץ 

תבלינים: פפריקה מתוקה, מלח, מעט פלפל גרוס. 

פטרוזיליה קצוצה

שמן לטיגון

ביצה טרופה ופירורי לחם לציפוי 

      

מסירים את חלקן העליון של העגניות ומרוקנים את תוכנן בעזרת כף פריזיאן

משאירים דפנות קשים. 

 

 

נוכל להוסיף את תוך העגבניות לרוטב המתבשל בנפרד. 

 

 

מערבבים את כל חמרי המילוי יחד לתערובת אחידה.

מטגנים קוביות בצל בסיר עמוק.

מוסיפים רבעי עגבניות רכות ומספר שיני שום. 

מתבלים לפי טעם.  מרסקים בבלנדר ידני ומשאירים בצד. 

הרוטב מוכן

מכינים את חומרי הציפוי בקעריות נפרדות 

 

 

ממלאים את העגבניות 

 

מרפדים בפירורי לחם וביצה טרופה

מטגנים משני צידי העגבניה 

מעבירים לתבנית

יוצקים רוטב,  מכסים בניר אלומניום ואופים למשך שעה.

 

-

 

המנה מוכנה בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת