55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ערוק-קציצות בשר

בס"ד

קציצות בשר מן המטבח העיראקי עם שינוי קל שלי. מוגשות כארוחה קלה בליווי סלט ירקות טרי או לחילופין אפשר להכניס לרוטב ולהגיש ליד אורז לבן. אני אישית אוהבת את הגירסה הקלילה והנה היא לפניכם.

 

המצרכים:

1/2 קילו בשר טחון

 3 תפו"א גדולים מגורדים

1 בצל גדול מגורד

מלח,פלפל שחור

1 כף כמון

1 כפית בהרט

1/2 צרור פטרוזיליה

3 ביצים

פירורי לחם כמה שנכנס

שמן לטיגון (לא עמוק)


אופן ההכנה:

- בקערה להניח את כל המצרכים מלבד השמן וללוש עד לקבלת עיסה אחידה והומוגנית.

- להשהות את העיסה לשעה במקרר לספיגת טעמים.

- לחמם מחבת כבדה במעט שמן ולטגן קציצות עגולות שטוחות עד להזהבה משני הצדדים.

-להוציא לניר סופג ולהגיש חם או קר מלווה בסלט ירקות טרי.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת