00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בראוניז

18/06/2011

 

 

איך לא אפנק את בתי אחרי ניתוח קשה והחלמה שתהיה כה ארוכה במעדנים שהיא אוהבת?
כן, אחד הקינוחים האהובים עליה הן החומיות האלה שפריכות למעלה ורכות בפנים.

 

לבטח עוד אספר ברשומה אחרת על כל התלאות שעברה נערה אחת במשך יותר משנה בגלל
מערכת מסורבלת, חלמאית ולא קשובה . המערכת הצבאית, קרי, משרד הבטחון.

 

ובינתיים, תהנו גם אתם.

 

 

 

 

בראוניז  -  או בעברית  חומיות שוקולד עשירות

1/4 + 1 כוסות קמח רגיל
1 כפית מלח
2/3 כפית קפה נמס מגורען

בקערה, לערבב את המצרכים.


350 גר' שוקולד
200 גר' חמאה
2 כפות קקאו
1/3 כפית קפה נמס מגורען

ב באן מארי, להמיס את כל המצרכים. לכבות את האש. להעביר קערה למשטח העבודה. לקרר מעט.

 



1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
1 כף תמצית טעם


להוסיף את המצרכים מעלה לתערובת השוקולד המקוררת. לערבב ביד.


5 ביצים


לחמם תנור לחום של 180 מעלות. להוסיף את הביצים בהדרגה תוך ערבול מתמיד.

להוסיף לקערה את תערובת הקמח ולערבב / לקפל במהירות.


לשפוך את התערובת לתבנית האפיה ולאפות 30 דקות בדיוק.

 

לטעום ולבלוע בגרגרנות.


אלינוער



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת