00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קיש בטטה




מהיר הכנה וטעים לעילא ולעילא. הבטחה !!


קיש בטטה


לבצק

2 כוסות קמח רגיל
3/4 כפית מלח
200 גר' חמאה בטמפ' החדר
1 ביצה


לערבב בעזרת כפות הידיים את שלושת המצרכים הראשונים לתערובת פירורית. להוסיף את הביצה וללוש במהירות את הבצק. לרדד  ולהניח בתבנית פאי נשלפת כולל את השוליים. להניח במקפיא לשעה.

 

 


למלית

2 ביצים
3 בטטות בינוניות מבושלות  עד רך וקלופות
1 שמנת לקצפת
קורט  אגוז מוסקט (התבלין)


לחמם תנור ל 175 מעלות.  לערבב היטב את המצרכים ולשפוך מעל הבצק המקורר.

לאפות כ 25-30 דקות.

לאכול בהנאה.


אלינוער

 








 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת