00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

עוגת הגבינה של COOKNBAKE

את המתכון לעוגה הזו לקחתי מהלוג של הגברת המעלפת הזו,זו עוגת הגבינה הקלאסית של COOKNBAKE

כמובן שעשיתי מעט שינויים אבל היא יצאה פשוט מדהימה

מצרכים:

 זה המתכון המקורי:


750 גר` גבינה לבנה 5% (היה לי רק 500 גרם)
חבילה אינסטנט פודינג וניל (אני השתמשתי באינסטנט ריבת חלב - שדרוג מטורף לגבינה)
4 כפות קורנפלור(לא היה לי אז השתמשתי בארבע כפות קמח תופח)
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
הוספתי גם 2 כפות נוזל וניל.
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה


מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.
 
תוספת שלי - קרם לעוגה:
 
2 חבילות שוקולד חלב
חצי קופסת שמנת מתוקה
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות.

אופן ההכנה נשאר אותו הדבר:

מערבבים בעדינות (עוטפים את הגבינה עם הקצף) מעבירים את התערובת לתבנית עגולה 26 עם נייר פרגמנט.
מכניסים את העוגה לתנור קר מדליקים את התנור לטמפ` של 150 מעלות ואופים שעה.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו להתקרר.
יש לשים על המדף התחתון בתנור תבנית קטנה עם מים רותחים במהלך כל האפיה.
כך לאחר האפיה:

להכנת הציפוי השוקולדי - מחממים את הכל בתוך סיר קטן ורק כאשר העוגה קרה, שופכים את השוקולד עליה,למקרר לשעתיים וחגיגת שבועות יכולה להתחיל.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת