66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בורקס במילוי גבינות

בס"ד

 

בצק עשיר של בורקס מעשה בית במילוי של גבינות.מתקבל בורקס טעים,פריך ופיקנטי ביותר.

נשמר מעולה בהקפאה הן לפני האפיה והן לאחריה.

 

המצרכים לבצק:

100 גרם חמאה

2/3 כוס מים חמים

1/2 גביע שמנת חמוצה

1/4 כוס שמן

1/2 ק"ג קמח מנופה

1 כפית שטוחה מלח

 

למלית:

200 גרם גבינה צפתית מפוררת

250 גרם גבינה לבנה 5%

1 ביצה

1 תפו"א מבושל ומעוך לפירה

מלח ופלפל

 

לציפוי:

חלמון מהול ב-2 כפות מים

שומשום

 

אופן ההכנה:

- לשים את כל רכיבי הבצק בקערה גדולה או במיקסר ולעבד עד לקבלת בצק חלק ואחיד.לכסות בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.

- לערבב את כל מרכיבי המלית,לטעום ולתקן תיבול.

- לחלק את הבצק לשנים ולרדד לעלה דק ככל האפשר.

- לקרוץ עיגולים ולהניח בכל עיגול כפית של המלית, לסגור ולהדק היטב את השולים.

- למרוח בחלמון ולפזר שומשום בנדיבות.לאפות בחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד שהבורקסים מזהיבים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת