77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

אוסובוקו בתנור על מצע ירקות שורש

 

זהו, אחרי חג השבועות והאוכל החלבי, חוזרים לבשר ומה הכי מתאים לשבת? - אוסובוקו על מצע ירקות שורש

מצרכים: 

  1. בשר לפי מספר הסועדים
  2. 3 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עגולות
  3. 5 גזרים חתוכים
  4. 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  5. עלי סלרי
  6. 2 עד 3 ראשי שום
  7. 1 כפית מלח
  8. 1 כפית כמון
  9. 1 כפית בהרט
  10. 1 כפית פפריקה מתוקה
  11. 5 כפות שמן קנולה

 הוראות הכנה: 

  1. להכניס לסיר מתאים שמן, לחמם
  2. להוסיף את הבצלים, לטגן עד לקבלת גוון זהוב
  3. להוסיף את הבשר, לערבב
  4. לבשל את הבשר בערך חצי שעה על אש נמוכה, כל הזמן לערבב
  5. אם חסר נוזלים, להוסיף מעט מים
  6. להכין תבנית מתאימה לתנור
  7. לסדר את הירקות לפזר מעליהם את התבלינים ולערבב
  8. להניח את הבשר בין הירקות
  9. לכסות בנייר אפיה ומעל בנייר כסף ולאפות בתנור 180 מעלות בערך שעה.

                                                                הירקות ששהו ביחד עם האוסובוקו

                                                     ועוד תמונה של האוסובוקו

  

לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

 

 

 

 

 

 

 














 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת