66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קישים אישים במילוי גבינות וברוקולי

בס"ד


קישים נפלאים במילוי של גבינות וברוקולי.השילוב הנפלא בין הברוקולי לגבינות יוצר טעם ממש נהדר.מתכון קל יחסית שלא דורש הרבה עבודה ובמעט זמן יש לכם משהו מושקע וטעים לחג או סתם לארוחת פינוק.

 

החומרים לקישים:

1 חב' בצק עלים (1 ק"ג)


החומרים למלית:

1 חב' ברוקולי קפוא

3/4 1 כפיות מלח

1 קופ' שמנת מתוקה

2 ביצים

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

1/3 כפית פלפל לבן

50 גרם גבינה צהובה מגורדת.


גביעי אלומיניום חד פעמי או תבנית שקעים למאפינס.


אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל- 180 מעלות.מברישים את התבנית במעט שמן.

2.מרתיחים 2 ליטר מים בסיר עם 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה ומכניסים את הברוקולי פנימה. מביאים שנית לרתיחה ומכבים.

3.מסננים את הברוקולי ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על הצבע שלו.

4.להכנת הקלתית:מרדדים את בצק העלים ומחלקים אותו לריבועים של 5X5 ס"מ.מותחים כל ריבוע בצק ומניחים בתבנית, כך שפינות הריבוע יגלשו מהשולים.מהדקים ומעבירים בנתים למקפיא.

5.טוחנים את הברוקולי ביחד עם השמנת,150 גרם הגבינה והביצים עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח הנותר ובפלפל לבן.

6.להכנת הקישים:מניחים בכל קיש 1-2 כפיות גדושות מהמלית ומעל זורים מעט מ- 50 גרם הגבינה הצהובה.

7.מכניסים לאפיה של 30 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה.בחמש הדקות האחרונות כדאי להעביר לחלק התחתון של התנור על מנת שיאפה טוב גם מלמטה.

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת