66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לחם גבינות

בס"ד


מתכון של השף איל לביא.מתכון בעשר דקות הכנה,קל ומהיר והטעם,אח הטעם,אין מה לומר עליו.מתכון משודרג של הבואיקוס ובעצם אם תגלגלו ממנו לחמניות קטנות תקבלו את הבואיקוס היווני. המתכון  כל כך עשיר שלא צריך למרוח עליו כלום.


המצרכים לבצק:

1 חבילה (350 גרם) קמח תופח (או 2.5 כוסות קמח+1 חב' א.אפיה)

1 כף שמן זית

200 גרם חמאה בטמפ' החדר

1 ביצה

1 גביע יוגורט טבעי

80 גרם גבינה צהובה מגורדת

80 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור


1 ביצה טרופה

קצח/שומשום


אופן ההכנה:

- מחממים תנור ל- 180 מעלות,מרפדים את התבנית בניר אפיה ומשמנים את ניר האפיה בעזרת 1 כף שמן זית.

- מעבירים את הכל החומרים לבצק למעבד  בעל להב מתכת ומעבדים עד לקבלת בצק.מעבירים את הבצק לתבנית ומעצבים אותו בעזרת הידים לצורת התבנית.

- מברישים את הבצק בביצה טרופה, זורים מעל קצח או שומשום ואופים 25-30 דקות (עד שקיסם הננעץ במאפה יוצא יבש)מצננים ומגישים.



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת