00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות קונג-פו (קציצות בקר מטוגנות)

בהשפעת הסרט קונג פו פנדה, כך הקציצות הנ"ל נקראות אצלנו בבית
מדובר בקציצות בקר מטוגנות.

 

מה מכינים:

500 גרם בקר טחון, עדיפות לצלעות

כ- 3 כפות שמן זית

בצל גדול קצוץ דק                         (בערך 170 גרם)

חצי כוס פרורי לחם או קמח מצה  ( 100 מ"ל)

1 ביצה

 

כפית מלח בישול

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית כמון

רבע כפית כוסברה יבשה

חצי כפית אבקת שום

חצי  כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)

רבע כפית סודה לשתיה (לא חובה)

 

שלב ראשון -  מערבבים את כל הרכיבים, יש ללוש כמו בצק

שלב שני  - אם התערובת יוצאת יבשה מידי מוסיפים מעט מים וממשיכםי ללוש ,

שלב שלישי - מכסים התערובת בנילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה לפחות

שלב רביעי ואחרון - מכינים כוס עם מעט שמן ומים , טובלים ומרטיבים את הידיים

                            ויוצרים כדורים בגודל רצוי  ( בדרך כלל גודל של ביצה ).

                            לאחר שהכדור מתייצב מועכים אותו בין 2 הידיים.

                            אם רוצים קציצות מועצבות יותר אפשר לשים את הכדור בין 2 צלחות רטובות מעט במים בכדי שהבשר לא ידבק

                            ואז מועכים את הכדור ע"י קירוב הצלחות זו לזו. אפשר לשמור על מידה באמצעות האצבעות שאוחזות בצלחת

                           העליונה בצדדים.

 

                           בשלב זה אפשר לחמם שמן קנולה במחבת ולטגן את הקציצות או להקפיא את הקבבים לשימוש עתידי.

 

מומלץ לערבב את התבלינים יחד לפני ההכנסה לתערובת...

 

 

בהצלחה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת