44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה



פאי חצילים פלפלים וגבינה



חומרים:
מחבת
מזלג
נייר פרגמנט
שעועית
תבנית לפאי
צלחת
מגבות נייר


חומרים לבצק:

2 כוסות קמח
150 גרם חמאה
1 ביצה


למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות פרוסות דק
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מערבבים חמאה, קמח וביצה (לשים עד קבלת בצק אחיד ורך). כפול 2 לכיסוי.

משטחים בתבנית פאי , דוקרים במזלג ,שמים נייר פרגמנט או אלומיניום ועליו  ק"ג שעועית או אחר שלא יתפח.



אופים בחום בינוני 180מעלות כ- 10 דקות.

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים (אפשר גם במיקרו בשקית נילון לעצלנים ואחד לשים על מזלג ולשרוף על האש מוסיך את הריח).

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים. מוציאים על מגבת נייר.

מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים.

מניחים לסירוגין פרוסות חצילים עגבניות ופלפלים.

מפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

מכסים בעלה בצק בגודל התבנית. יוצרים ארובות או פותחים פתח.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות.

בתאבון


מומלצים:

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

43 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת