22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

עוגת גבינה קרה עם ריבת חלב

עוגת גבינה קרה עם ריבת חלב

מהרגע שטעמתי לראשונה ביסקוויט בטעם קרמל זה היה רק עניין של זמן עד שהוא יימצא את עצמו משתלב באיזה קינוח או עוגה. אז הגיע הרגע! זה רק נראה מורכב...

 

החומרים(לתבנית עגולה גבוהה 26):

לתחתית:

250 גר' ביסקוויטים בטעם קרמל מפוררים

100 גרם חמאה מומסת

לבלילה:

2.5 קופסאות שמנת מתוקה

1/3 כוס סוכר

כף וחצי גדושות מאד ריבת חלב

1.5 קופסות גבינה לבנה 5%

100 גרם ביסקוויטים בטעם קרמל שבורים גס

לציפוי:

1.5 כפות גדושות ריבת חלב

1/3 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד היטב את חומרי התחתית ומשטחים בתבנית. מכניסים למקפיא ובינתיים מכינים את הבלילה.
  2. מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד לקצפת רכה. מוסיפים את ריבת החלב והגבינה ומערבבים עד שהכל אחיד.
  3. מוסיפים את שברי הביסקוויט ומערבבים בעדינות.
  4. שופכים את הבלילה על התחתית ומכניסים להקפאה כשעה.
  5. ממיסים יחד את השמנת וריבת החלב, מצננים לטמפ' החדר.
  6. מפזרים את הציפוי על העוגה ומקפיאים כ-8 שעות.
  7. לשמור במקפיא, יש להפשיר במקרר כשעה במקרר לפני ההגשה.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת