44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בלינצ`ס פטריות

בלינצ`ס פטריות


בלינצ`ס פטריות


ל- 6 מנות

6 דפי בלינצ`ס מוכנים

למלית:

סלסילת פיטריות שמפיניון או פורטבלה

1 בצל קטן

50 גר` חמאה

4 כפות גדושות גבינה למריחה

1 כף שמיר קצוץ

מלח, פלפל שחור

לרוטב:

1/2  מיכל   שמנת מתוקה

1 כף  גמבה אדומה, קצוצה

1 כף  שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

מנגבים היטב את הפטריות ופורסים דק, פורסים דק גם את הבצל.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בחמאה עד שיתרכך ויתחיל להזהיב.
מוסיפים את הפטריות 
ומטגנים עד שהן משחימות מעט, מעבירים לקערה,
מוסיפים את הגבינה והשמיר(או 
פטרוזיליה).
מערבבים ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
ממלאים כל בלינצ`ה בכף 
גדושה מן המלית וכורכים אותה סביב המלית, כמו מעטפה.
ממלאים כך את כל 
הבלינצ`ס.
באותה מחבת ממיסים עוד חמאה ומטגנים את הבלינצ`ס משני הצדדים עד שיזהיבו.

בסיר נפרד מבשלים את השמנת המתוקה עם הגמבה, עד שהכמות תצתמצם בשליש והשמנת תיעשה סמיכה יותר. מתבלים היטב במלח ובפלפל.

מוסיפים את השמיר. שמים בלינצ`ה חם על כל צלחת ויוצקים עליו מהרוטב החם.

מגישים מיד.

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת