44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת גבינה

עוגת גבינה

בס"ד

 

הסיפור מאחורי העוגה הזאת פשוט נפלא.לפני שנים רבות (נשמע כמו תחילת אגדה,לא?) נסענו מטעם העבודה שלי לסופ"ש בים המלח, ואני - כרגיל - לא יכולה בלי הילדים לקחתי אותם איתי. הבן,שיהיה בריא, היה אז אולי בן 6-7 ובשבת בבוקר בחדר האוכל הילד לא אוכל לי כלום חוץ מעוגת גבינה. אחת מהחבר'ה שהיתה איתנו מיהרה לתת לי את המתכון הזה ומאז אני מכינה אותה במיוחד בשבילו.

העוגה קלילה להפליא,קלת הכנה ובמעט מאוד מוצרים. היא יוצאת בדיוק כמו שקונים בקונדטוריות,

פשוט מ ע ו ל ה !

 

 

המצרכים:

 

750 גרם גבינה לבנה 5% (3 קופ')

1 כוס סוכר

6 ביצים מופרדות

3 כפות קורנפלור

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

אופן ההכנה:

- לחמם תנור ל- 200 מעלות.

- בקערה לערבב גבינות,חלמונים,קורנפלור ואינסטנט פודינג עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

- להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.

- להוסיף את תערובת החלבונים לקערת הגבינות בתנועות עטיפה ובאיטיות.

- לשמן תבנית 28 עגולה וליצוק לתוכה את תערובת העוגה.

- בתבנית של תנור ליצוק 2 כוסות מים.להניח את תבנית העוגה במרכז תבנית התנור.

- להכניס לאפיה של 10 דקות בחום של 200 מעלות, להנמיך את החום ל- 150 מעלות לעוד 40 דקות לפחות עד שהעוגה יוצאת זהובה כולה.

- להניח לה להתקרר בתנור קירור מלא.

*חשוב ביותר לא לפתוח את התנור בשום שלב של האפיה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת