00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

לחם זיתים וגבינה

לחם זיתים וגבינה

חומרים:

1/2- קילו קמח

כפית סוכר

כפית מלח

כפית גדושה בזיליקום

כף שמרים יבשים

1/4- כוס שמן

כוס ורבע- מים פושרים (להוסיף את המים לפי הצורך)

חצי קופסא של טבעות זיתים (לייבש אותם כמה שאפשר עם נייר מגבת)

3- פרוסות גבינה צהובה

אופן - הכנה:

מכניסים את כול החומרים לקערה ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד,

כשהבצק אחיד מוסיפים את הזיתים וממשיכים ללוש עוד 10 דקות בערך,

מתפיחים כשעתיים עד להכפלת הנפח במקום חמים

לאחר שהבצק תפח, בזמן עיצוב הלחם משלבים בבצק את הגבינה

מתפיחים את הלחם כחצי שעה נוספת, חורצים חתכים, מלטפים את הבצק עם

ידיים רטובות ומפזרים שומשום/פרג

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות בערך או עד

השחמה.....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת