00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

קרקרים פריכים עם זעתר

קרקרים פריכים עם זעתר

חומרים:

2- כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

1/2- כפית מלח

1/3- כוס שמן זית

90 מ"ל- מים פושרים

מל גס לפיזור

זעתר לפיזור

אופן - הכנה:

 לחמם תנור אפייה לחום גבוה 200- מעלות ולגשת להכנת הקרקרים:

בקערה לערבב לפי הסדר:

קמח, אבקת אפייה ומלח.

להוסיף שמן ושליש כוס מכמות המים ולהתחיל לערבב

לבצק. להוסיף בהדרגה את יתרת המים וללוש עד

קבלת בצק רך ואחיד.לחלק את הבצק ל- 2.

לרדד כל מחצית בצק דק עד כמה שניתן על משטח

מקומח

. לרדד , להרים ולהפוך את הבצק מספר פעמים.

הבצק גמיש, לא נקרע ונוח לעבודה.

לחתוך פסי בצק ארוכים או בכל צורה רצויה. לפזר

מלח גס וזעתר

להעביר את המערוך קלות שוב על הבצק עם

התבלינים ע"מ שהתבלינים יחדרו לתוכו מעט.

לחתוך לקרקרים קטנים יותר /בכל גודל רצוי.

לאפות כ- 10 דקות  בתנור החם.

לצנן ולאחסן בכלי אטום......תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת