44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בחש

בחש

בס"ד

 

לקראת שבועות הזנחתי מעט את שאר המתכונים אז הנה לפניכם מאכל בוכרי טיפוסי,טעים להפליא. מביאה לכם את המתכון המשודרג שלי, כמנה עיקרית, אני מכינה אותו אפילו לפעמים כתוספת בלבד בלי הבשר אלא רק אורז וירק, טעים בשני המקרים.

 

 

המצרכים:

1/2 קילו כבדים מנוקים ושרופים לפי דיני הכשרות

(אני מכינה עם חזה עוף חותכת לחתיכות קטנות)

1 חב' כוסברה קצוצה

1 חב' פטרוזיליה קצוצה

1 חב' שמיר קצוץ

2 כוסות אורז

מלח, פלפל שחור

1 כף שטוחה כמון

3 כוסות מים (בערך)

 

אופן ההכנה:

 

- בסיר לטגן את הכבדים (חזה עוף) עד לשינוי הצבע שלהם.

- להוסיף את הירק והאורז ולערבב.

- להוסיף את כל התבלינים ולערבב עד שכל התערובת מצופה יפה בתבלינים.

- למלות במים ולראות שיכסה בערך ס"מ מעל האורז. להביא לרתיחה.

- להנמיך את הגז ולבשל על אש נמוכה עד לספיגת כל הנוזלים וכשהאורז מבושל היטב.

- להניח בקערה מרכזית ולהתחיל לטרוף.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת