66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגה בחושה בוטנים ושוקולד צ`יפס

בס"ד


שילוב נהדר בין שוקולד לבוטנים, עוגה פשוטה וקלה מאוד.


המצרכים:

3/4 כוס מי סודה

3 ביצים

כוס ורבע סוכר חום

כפית תמצית וניל

1/2 כוס שמן

4 כפות חמאת בוטנים

1/4 כפית מלח

1 1/4 כוס קמח מלא

כפית אבקת אפיה

100 גרם בוטנים גרוסים

100 גרם שוקולד מגורר גס או שוקולד צ'יפס

1/2 כוס סירופ מיי'פל

2 תבניות אינגליש קיי'ק


אופן ההכנה:

- משמנים את התבניות ומקמחים קלות.

- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

- לקלות במחבת יבשה את הבוטנים למספר דקות תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים ומצננים.

- מערבבים בקערה גדולה את הסודה,הביצים,הסוכר,תמצית הווניל וחמאת הבוטנים.

- מוסיפים את המלח,הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

- מוסיפים את הבוטנים הקלוים והשוקולד ומערבבים עד שהכל מתאחד.

- יוצקים לתבניות ואופים במשך 30-40 דקות עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי.

- מוציאים מהתנור ומיד שופכים את המיי'פל על העוגות.


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת