00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסמים מתוקים

עוגיות גבינה לימוניות כי שבועות באוויר

03/06/2011
עוגיות גבינה לימוניות כי שבועות באוויר

 

 

 

זהו המרקם של בלילת הבצק

 

משחקים בצורות ועיצובים

 

 

מלבבים עוגיות 

 

 

השבוע מתחילים במרתון מתכונים המוקדשים לשבועות ,תתכוננו לעינוגי החג הממשמש ומגיע .

מתחילים בעוגיות !
לא רק עוגות יש בשבועות ,אפשר להכין גם עוגיות גבינה .
העוגיות האלה מבית היוצר של מרתה סטיוארט http://www.marthastewart.com/339043/cream-cheese-lemon-bows
אינן פריכות לחלוטין . הן מעט פריכות במעטפת אך רכות ונמסות בפה
מצוינות עם כוס תה או קפה או סתם כנישנוש מענג .
ניתן להזליפן גם ללא צנתר משונן ואפשר לשחק עם העיצוב כיד הדמיון ,
קלות הכנה וכייפיות להכין עם הילדים אז בואו נכין עוגיות לשבועות.

עוגיות גבינה לימוניות רכות ומפנקות כי שבועות באוויר....

ציוד :  תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה
          שקית זילוף
          צנתר משונן (לא חייב)

240 גרם חמאה רכה (יש להוציא מהמקרר בלילה לפני)
85 גרם גבינת שמנת – אני השתמשתי בנפוליאון בטעם טבעי
1 כוס סוכר
1 ביצה גדולה
2 כפות גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
צביטה של מלח
אבקת סוכר לזרייה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
בקערה מערבבים יחד  קמח ,אבקת אפייה ומלח ומניחים בצד .
בקערת המערבל שמים גבינה וחמאה ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות בינונית עד שקרמי.
מוסיפים סוכר ומערבלים ,מוסיפים ביצה ,גרידת לימון ומיץ לימון ומערבלים היטב לאחידות (לא נורא אם הבלילה מעט תתפרק זה יסתדר עם הקמח) .
מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים את היבשים : קמח ,אבקת אפייה ומלח
מערבלים מעט רק עד שאחיד.
מכניסים חלק מהבלילה לשקית הזילוף ומזלפים בעיצוב שרוצים במרחק של 2 ס"מ אחת מהשנייה

טיפ : כדאי לשמור על גודל אחיד בכל "נגלה" כדי שהעוגיות יתאימו לזמן אפייה ויצאו אחידות .

אופים עד השחמה קלה בערך 12 דקות . לא להיבהל כי הן נראות רכות
לא לגעת ולתת להן להתקרר לחלוטין .
זורים אבקת סוכר מאחסנים בקופסא אטומה עד 5 ימים.

טיפ : לטובת מי שעדיין לא רכש משקל או מאזניים או איך שלא קוראים לזה ואני ממליצה בחום לכל אופה חובב ,
מצרפת טבלת המרות לכמויות  http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=486007
ואחת להדפסה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448774,00.html

מקור המתכון 

מכינים אופים ומשתפים 
 
הגולש/ת מהבלוג : novi23
"העוגיות אכן יצאו מעולות ,רכות ופריחות ממש תענוג לאכול אותן ."
 
 
מיטל בראל "טעים טעים טעים. כדי לכולם להכין. תתאהבו מהר מאוד!!!!!!!!!!!!!!!"
 
 
מיטל בראל "פשוט מדהים וקל להכנה. דליה את מקסימה. תצליחי בכל אשר תרצי."
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל BEAUTY האחת אלא אם צויין אחרת