00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

מוס שוקולד לבן

 



נהדר לאירוח ובכלל. טעים, אלגנטי .


מוס שוקולד לבן


4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
2.5 חב` שמנת לקצפת עמידה 38%
180 גר` שוקולד לבן
2 כפות גרירת תפוז / לימון





להקציף חלמונים בקערה במהירות גבוהה עד קבלת צבע בהיר. להוסיף את הסוכר בהדרגה.

בסיר, לחמם (אבל לא להרתיח) 1 כוס של שמנת לקצפת.

להכניס לתערובת הביצים חצי מכמות השמנת החמה.לערבב היטב.  להחזיר לסיר את התערובת שנוצרה ולבשל על אש נמוכה כ 5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.

לקרר כ 7 דקות.

להוסיף את השוקולד לסיר ולערבב לתערובת אחידה. להניח במקרר לפחות לשעתיים.





להקציף את יתרת השמנת לקצפת . להכניס 3/4 מכמות הקצפת לתערובת המקוררת. לערבב בעדינות ולהוסיף את גרירת הפרי ושארית הקצפת.

ניתן גם לערבב את שארית הקצפת עם מעט שוקולד למריחה ולקשט את הקרם הלבן מלמעלה.

ניתן להגיש עם רוטב אוגכמניות, פטל או תות או פשוט
להנות AS IS. אני הוספתי 2 שכבות ביסקויטים לתוך המוס. לא חייבים.

להגיש קר.






בהזדמנות זו אני כבר מאחלת לכם חג לבן וטעים.

היורשת עוברת ניתוח בברכה ביום ראשון הקרוב ואני אבלה את חג השבועות 
יחד עמה כמובן.

;) למשלוחים: אסותא רמת החייל.



אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת