00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

כרוב מאודה

בילדותי, הכרוב המאודה היה מתלווה למחית תפוחי אדמה. היום הוא תוספת לכל ארוחה.

חומרים:

1 כרוב בינוני טרי וקצוץ

1 בצל יבש קצוץ גס

100 גרם רסק עגבניות (קופסא קטנה)

2 כפות גדושות עגבניות מרוסקות

1/2 כוס מים

1/2 לימון סחוט

1 כפית סוכר או ריבה חמצמצה כמו ריבת משמש או ריבת לימונים(יש מתכון בבלוג הזה)

מלח ופלפל טחון לפי הטעם

מעט שמן לטיגון הבצל

אופן ההכנה:

בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להשחמה.

מוסיפים את הכרוב שקיצצנו, את המים  ובוחשים. מבשלים על אש בינונית עד שהכרוב מתרכך. מדי פעם בוחשים.

במידת הצורך מוסיפים עוד מעט מים.

מוסיפים תבלינים , רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות וריבה או סוכר ,בוחשים וממשיכים לבשל כ 10 דקות.

מוסיפים את הלימון הסחוט ,מבשלים עוד כ 10 דקות ומכבים את האש.

שומרים במקרר. רצוי לחמם לפני האכילה.

שידרוגים ותוספות-

למי שסובל את טעם הקימל- אפשר להוסיף כף קימל , מונע גזים.

למנה בשרית- ניתן  אחרי הזהבת הבצל להוסיף קוביות קטנות של בשר בקר או חתיכות עוף או קציצות  ולהמשיך לפי המתכון. כמו כן ניתן לפני שמוסיפים את הכרוב , להוסיף פרוסות של קבנוס או נקניקיות לטגן מעט עם הבצל ולהמשיך לפי המתכון

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת