33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

ביצת עין עם קותלי חזה בקר כבוש ופטריות

ביצת עין עם קותלי חזה בקר כבוש ופטריות

לפעמים מתחשק לארוחת בוקר טעימה וקלת קלוריות ושומן.

הנה לכם ארוחה טעימה להפליא. שכוללת ביצה אחת, פטרית שמפיון אחת, פרוסה דקיקה של חזה בשר כבוש וקמצוץ עלי קוסברה. התוצאה? טעים, מרנין ומשביע ומעט קלוריות. 
 

ביצת עין עם קוטלי חזה בקר כבוש ופטריות 

חומרים: 

1ביצה בינונית או גדולה

1 פטרית שמפיניון  בגודל בינוני פרוסה דק

1 פרוסה דקיקה של  חזה בקר כבוש.

קמצוץ עלי כוסברה או פטרוזילה לפי טעם.

1/4 כפית שמן או תרסיס.

מעט צ'ילי או סודניה גרוסה.

מעט מלח

אופן ההכנה:

חממו את השמן עד שיהיה חם.

הנמיכו את הלהבה למינימום.

בזקו על השמן מעט מלח גס צ'ילי או סודניה (לאלה שאינם אוהבים את הפיקנטיות הזו, ניתן לוותר עליה או להחליפה בפלפל שחור גרוס). בחשו קלות.

הניחו את פרוסות השמפיניון . וטגנו רק על צד אחד.

בצד המחבת הניחו את פרוסת חזה הבקר הכבוש חתוכה למלבנים אוו מרובעים קטנים.

כעת  שברו הביצה והניחו אותה על פני הפטריות.

תנו להכל להטגן דקה ואז פשוט קרעו את קמצוץ עלי הקוסברה או הפטרוזיליה בידיכם והניחו על פני ביצת העיין.

דקה נוספת של טיגון וסיימנו.

טעים. מעניין. משביע ולא ממש משמין.

בתיאבון.
* טיפ 
כאשר מטגנים ביצת עיין ולא רוצים שתדבק למחבת מפזרים מעט מלח גס על המחבת

 אם אהבתם תנו לי קרדיט  ולחצו על לייק או/ו על לחצו בראש הרשומה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת