00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

חונקי כמרים עם אספרגוס וארטישוק

חונקי כמרים עם אספרגוס וארטישוק

מאת רוברטו באסי- השף הראשי של ברילה

חומרים ל- 4 סועדים

1 חבילה"חונקי כמרים" (קסרצ'ה) ברילה

300 גרם אספרגוסטרי

5 לבבות ארטישוק

80 גרם ריקוטה מלוחה

שן שום אחת

5 כפיות שמן זית כתית מעולה

כוס יין לבן

עלי מיורחן (אזובית) טריים

מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. לנקות ולחתוך דק את לבבות הארטישוק, לקלף ולחתוך לחתיכות של3  ס"מ את האספרגוס
  2. במחבת לטגן קלות עם מעט שמן זית ושן שום אחת את הארטישוק
  3. לחלוט מספר דקות את האספרגוס במים רותחים, לקררו לוודא שעדיין פריך
  4. לבשל את הפסטה עד רמת אלדנטה במים מומלחים מעט, לסנן ולשפוךמעל את האספרגוס והארטישוק. לערבב בשמן זית.
  5. לבסוף לפניה הגשה, לפזר חתיכות הריקוטה מעל וכן את עליה מיורחן

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת