00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

פנה ריגאטי חיטה מלאה עם חצילים ודגי ברבוניה

פנה ריגאטי חיטה מלאה עם חצילים ודגי ברבוניה

מאת שף רוברטו באסי- השף הראשי של ברילה

רכיבים ל 4 סועדים

 

חבילת פנה ריגאטי חיטה מלאה ברילה

150 מל שמן זית כתית מעולה

300 גרם חצילים טריים

300 גרם ברבוניות טריות

10 עלי בזיליקום

200 גרם עגבניות שרי

100 מל יין לבן

200 גרם ריקוטה מלוחה

שן שום אחת

מלח

פלפל

אופן הכנה

 

  1. לחתוך את החצילים לקוביות
  2. במחבת גדולה לחמם את שמן הזית וכאשר חם, לטגן את החצילים. כאשר הם מוזהבים, לייבשם בעזרת נייר מטבח. לשמור עליהם חמים
  3. לשטוף את העגבניות , לחצות, לחמם מעט שמן זית נוסף במחבת על אש בינונית, להוסיף את השום ואת העגבניות לשמן, להוסיף את הבזיליקום אחרי מעיכה קלה ביד ולהוסיף מעט מלח ופלפל
  4. לחתוך את הברבוניות לפרוסות , להשחים מעט , להוסיף את היין ולתת לו להתאדות
  5. לבשל את הפסטה לרמת אל דנטה ולייבש
  6. להוסיף את הפסטה לרוטב העגבניות, להוסיף קוביות החצילים, למעלה להוסיף את חתיכות הדגים ולבסוף לקשט בפטרוזיליה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת