00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

בוקטיני אפוי עם גבינת פקורינו ועגבניות

 בוקטיני אפוי עם גבינת פקורינו ועגבניות

מאת רוברטו באסי- השף הראשי של ברילה

רכיבים ל 4 סועדים

חבילה בוקטיני ברילה (מס 9)

400 גרם עגבניות

2 כפיות פטרוזיליה קצוצה

בצל אחד

5 עלי בזיליקום

שן שום אחת

100 גרם פקורינו מגורדת

60 מל שמן זית כתית מעולה

מלח, פלפל

 

 

אופן הכנה

 

  1. לקצוץ את הבזיליקום, הבצל והשום.לחמם שמן זית במחבת על אש קטנה ולהוסיף את כלל הירקות הקצוצים, כולל הבזיליקום
  2. לחתוך את העגבניות לאורך ולמעוך עם מזלג מעט. להוסיף למחבת, להוסיף מעט מלח ופלפל ולבשל 15 דקות
  3. לבשל את הפסטה עד רמת אל דנטה, לייבש להעביר לתבנית אפייה ולשפוך מעל את את הרוטב שהוכן , לפזר מעט פלפל שחור
  4. לפזר מעל באופן שווה על כל התבנית את הפקורינו ולאפות ב180 מעלות צלסיוס עשר דקות.

להוציא מהתבנית , לחלק למנות ולהגיש מיד

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת