00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגיות גלט - נוסח אלג`ירי

 עוגיות גלט - נוסח אלג'ירי

חומרים:

קילו קמח

2- כוסות שמן

2- שקיות סוכר וניל

כף מלח

1- כפית סוכר

1- שקית אבקת אפייה

50- גרם מחמאה - (בטמפרטורת החדר)

3/4- כוס שומשום

2- כוסות מים פושרים

אופן - הכנה:

בתוך כוס עם רבע כוס מים פושרים שמים את האבקת האפייה ומערבבים ומניחים

בצד ל- 10 דקות

בתוך קערה שמים את שאר החומרים היבשים ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את

שאר החומרים הרטובים

לשים את הבצק לבצק אחיד, ומתפיחים לשעה במקום חמים.

חוצים את הבצק ל- 2 , ועל שיש מקומח מרדדים את הבצק לעובי בינוני, חותכים

עיגולים עם כוס או כול צורה אחרת, ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה ,

מחוררים כמה חורים כול עוגיה עם מזלג, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180

מעלות כ - 20 דקות בערך או עד הזהבה....תהנו....

תודה לחמותי המדהימה על המתכון שהחזיר אותי לילדות.....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת