66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ספגטי בולונז

 בס"ד

כמשפחה שאוהבת מאוד פסטה בכל הצורות,הצבעים,המילוים והרטבים, זהו אחד ממאכלי הדגל שלנו.

כאחת שרק מנסה כל הזמן לדחוף לילדים בשר וירקות בכל צורה, מתכון זה עונה על כל משאלותי. הילדים לא מרגישים מה הם אוכלים ואני בעננים.

מקווה שגם אתם תהנו ממנו.

 

המצרכים:

1 חב' מקרוני ארוכים

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

5 שיני שום קצוצות

2 גזרים קצוצים דק

1 עגבניה גדולה קצוצה

1 כף רסק עגבניות

מלח, פלפל שחור

1 כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן

1/4 כפית צ'ילי גרוס

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

בסיר רחב לחמם שמן.לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו, אח"כ להוסיף את השום,גזר והעגבניה. לטגן תוך כדי ערבוב כחמש דקות.

להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים ולבחוש עד שכל תערובת הירקות מכוסה בתבלינים. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. לבשל על אש קטנה שעה, במידה וחסר נוזלים להוסיף כל פעם רבע כוס מים רותחים. הבשר צריך להישאר עם מעט רוטב בתחתית.

לבשל את המקרוני לפי ההוראות ולסנן.

לשפוך את המקרוני לסיר עם הבשר ולערבב עד שכל המקרוני מכוסה בתערובת הבשר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת